Munkaadóknak

  
 
"Az Ön sikere a mi hivatásunk." - mit is jelent ez?
 
A Beck & Partners évente több száz munkaadónak segít megtalálni a megfelelő szakembert egy-egy pozícióra. A hozzánk forduló cégek szakértő társai vagyunk abban a munkában, feladatban, amely a legmegfelelőbb új munkatárs megtalálásához vezet.

 

Társaságunk nem egy szimpla fejvadász cég: a humán erőforrás területét szélesen átölelő szolgáltatásaink köre túlmutat a hagyományos munkaerő-közvetítői modelleken.

 

Ügyfeleinknek és Leendő Partnereinknek kínált komplex megoldásaink nem csak teljes egészében lefedik a humán erőforrás szolgáltatói területet, de innovatív, rugalmas módszereink, valamint korunk kihívásainak megfelelő, fejlett technikai hátterünk révén gyors, ugyanakkor gazdaságos együttműködési lehetőségeket hordoznak magukban.

 

 Szolgáltatásainkról részletesebben

 

Fejvadászat

A fejvadászat, illetve a fejvadász tevékenység körül többféle mítosz lengedezik. Ahány fejvadászt kérdez meg, hogy szerinte mit is jelent ez konkrétan, valószínűleg annyiféle választ is fog kapni. Napjainkban a klasszikus fejvadászat gyakorlatilag már háttérbe szorult, hiszen az eredeti felfogás szerint a fejvadász nem hirdeti meg a betöltendő pozíciókat, hanem kizárólag közvetlen megkereséssel dolgozik. Az idő múlásával és az Internet elterjedésével azonban ezt a fajta tevékenységet már kizárólag az Executive Search alá soroljuk, mert a modern fejvadász az Internet, azon belül az álláshirdető portálokat és egyre gyakrabban a közösségi médiákat is igénybe veszi megbízásainak teljesítéséhez.

 

 

Nincs ez másképp a Beck & Partners fejvadász üzletágánál sem, hiszen az Ügyfeleink számára leginkább megfelelő munkatárs megtalálása nem bukhat azon, hogy a fejvadász tevékenység gyakorlása közben vajon igénybe vesszük-e a technika adta lehetőségeket, vagy ragaszkodunk a klasszikusnak vallott módszerekhez, csak azért, hogy „klasszikus” fejvadásznak hívhassuk magunkat.

Olvasson tovább: Fejvadászat »

 

Executive Search

A magasan kvalifikált, sikeres és tapasztalt vezetők megkeresésének leghatékonyabb, legbizalmasabb - és a Megbízó számára legelőnyösebb -módja az executive search, azaz a direkt / közvetlen keresés. A direkt keresés során a keresett szakember teljes piaci szegmensét feltérképezzük, így az új vezető kiválasztásakor a Megbízó alapos döntéséhez minden információ rendelkezésre áll.

 

 

Az executive search a legmagasabb bizalmassági és alapossági – ezen keresztül minőségi – elvárásoknak megfelelő keresési módszer, elsősorban felső vezetők keresésére és kiválasztására, mely minden esetben kizárólag aktív kutatói munkán alapul. Míg a fentebb említett fejvadász módszerekkel „egy alkalmas szakember” -t keresünk, a direkt keresési módszer révén – időt, energiát és erőforrásokat nem kímélve – az adott szakterületen elérhető „legalkalmasabb” szakembert keressük meg Ügyfelünk részére.


További részletek: Executive search »

 

Online toborzás-kiválasztás

Egy-egy cég, vagy vállalkozás sikerének elsődleges záloga az, hogy a megfelelő szakemberek, tudásuk legjavát adva a megfelelő beosztásban dolgozzanak. Fontos tudni, hogy a toborzás-kiválasztás kategóriájába tartozó tevékenységek nem megfelelő színvonalon való kezelése sikertelenné tehet bármely vállalatot, céget.

 

 


A toborzás-kiválasztási üzletágunk tevékenysége alapvetően két nagy részre osztható:

  • Toborzás-kiválasztás hirdetéses úton, előszűréssel
  • Toborzás-kiválasztás hirdetéses úton, előszűréssel és adatbázis kutatással
  • Toborzás-kiválasztás hirdetéses úton előszűréssel, adatbázis kutatással és telefonos interjúkkal kombinálva

 
Tudjon meg többet: Toborzás-kiválasztás »

    

HR Partner szolgáltatás

HR Partner üzletágunk leveszi válláról cége HR tevékenységeinek részleges vagy teljes körű ügyintézését!
Ha cégénél már van működő HR osztály, akkor hazai és multinacionális cégeknél szerzett tapasztalattal rendelkező szakembereink a HR szervezeten belüli elfogadottságát támogató intézkedéseket kínálnak amellett, hogy a meglévő HR rendszerek működését fejlesztik és használatukra ösztönző megoldásokat dolgoznak ki.

 Ha cégénél még nincs működő HR részleg, vagy HR munkatárs, abban az esetben a több éves HR tapasztalattal rendelkező szakembereink teljes körű munkáltatói támogatást nyújtanak, és testre szabott megoldásokat kínálnak a munkatársak keresésétől kezdve a juttatási rendszereken és munkajogi problémák megoldásán át, egészen a szervezeti változások támogatásáig (beleértve akár a leépítések végrehajtását és azok következményeinek kezelését is).

Bővebben: HR tanácsadás »

 

Kompetencianövelő szolgáltatások

A tudás iránti vágy, a tanulás szenvedélye az az alapvető emberi tulajdonság, mely mozgásban tartja a világot, mely révén társadalmunk és technológiáink fejlődnek. Tréningjeinkkel a tudásszomj oltása mellett, a gyakorlatban valóban használható és az üzleti életben is kamatoztatható ismeretekhez juttatjuk cége munkatársait. Olyan plusz tudást adunk át, melynek segítségével könnyebben, gördülékenyebben és lényegesen nagyobb hatásfokkal végezhetik el mindennapi feladataikat.

Részletek: Tréningek »
 

 

Coaching

A coaching cél-, eredmény- és megoldás orientált folyamatkísérés, az adott vezető vagy team számára. Az USA-ban már az emberek hétköznapjainak része, de hazánkban a nagyközönség még csak csak most ismerkedik meg e fogalommal és tevékenységgel.

 


A coach nem tanácsadó, hanem segít felismerni a vezető rejtett, belső erőforrásait, melyek saját erőből meghozott legjobb döntéseihez, ezáltal megoldásokhoz vezetnek. Nem rendezi el a vezető problémáit, de segít megtalálni a megoldáshoz vezető lépéseket. A coach adhat ötleteket, alternatívákat, de a döntést mindig a vezetőnek kell meghoznia.

További információk: Coaching »