Online Toborzás

Amennyiben nem szeretne "fejvadászra" költeni, ugyanakkor gyors és költséghatékony segítségre van szüksége az előre meghatározott profilú szakemberek megtalálásában, ajánljuk figyelmébe piacvezető és innovatív megoldásokat nyújtó Online Toborzási Üzletágunk szolgáltatásait.

 
 

Online toborzás a Beck & Partners segítségével

Éves szinten több millió forintot költünk arra, hogy jelöltadatbázisokhoz férjünk hozzá, illetve fejlesszük a saját munkavállalói adatbankunkat, és az ahhoz tartozó, magunkra szabott informatikai rendszert, melynek köszönhetően a piaci átlagnál rövidebb idő alatt tudjuk teljesíteni a megbízásokat. 
 
  • Közel 500.000 (!) jelölt önéletrajzához férünk hozzá zárt adatbázisokból.
  • Ebből több mint 180 000 önéletrajz szerepel a saját, zárt adatbázisunkban, amihez senki más nem fér hozzá, olyan jelöltekkel, akik sehol máshol nem találhatóak meg, és akikhez csak direkt kereséssel lehet eljutni.
  • Saját adatbázisunk mellett, 15 éves szakmai tapasztalatunk, és az ezzel járó kiterjedt kapcsolati hálónk a legnagyobb kincsünk.
 
 
 
 
Ügyfeleinknek gazdaságos megoldásokat kínálunk, amelyek között mindenki megtalálja az igényeihez és a büdzséjéhez illeszkedő szolgáltatáscsomagot. 
 
A klasszikus fejvadászat árának töredékéért dolgozunk.
 
Gyorsan állítunk releváns jelölteket a nyitott pozíciókra, akiket igény szerint különböző, akár több lépcsős előszűrési folyamatoknak is alávetünk, mielőtt az anyaguk az Ön asztalára kerül.
 
 
Szolgáltatásaink között biztosan megtalálja azt, amit keres. 
Ezt 300 visszatérő ügyfelünk is igazolja.
 
 
Jól bevált megoldást jelent például:
  • Mini Fejvadászat szolgáltatásunk
  • Online toborzási alapcsomagunk
  • Online toborzási csomagunk telefonos előszűréssel
 
 
A további széleskörű lehetőségekről és személyre szabott megoldásainkról tájékozódjon az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
 
 
Juhász Tamás
Senior HR tanácsadó
 
 
+36-20/490-68-99
juhasz.tamas@bap.hu
 
Márton Zsuzsanna
Online toborzás
üzletágvezető
 
+36-20/489-55-38
marton.zsuzsanna@bap.hu