MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Építőipar, Ingatlan

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 0-1 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Megbízónk 20 éve alapított, épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó, szakmailag megbízható, stabil pénzügyi helyzetű magyar vállalkozás.
 
Komplex szolgáltatást nyújt beruházások (pl. áruházak, csarnokok, irodaépületek, köz- és lakóépületek, gyógyszertárak) teljes körű épületgépészeti munkáinak kivitelezésére.
 
Bővülés miatt a műszaki csapatába keresünk új, akár pályakezdő kollégát a következő pozícióba:
 
MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ
Műszaki előkészítőként a feladatai:
 • Folyamatban lévő épületgépészeti projektek támogatása és utókövetése: anyagszámítások, árajánlatok készítése, projektek ütemtervének előkészítése és nyomon követése, összefoglalók és havi költségelszámolások készítése,
 • Adminisztrációs és projektszervezési feladatok: kapcsolattartás a szerződött vállalkozókkal, hatékony együttműködés a project managerekkel, kollégákkal, dokumentációk naprakészen tartása,
 • Új projektekhez kapcsolódó költségvetések és mennyiségi számítások készítése, helyszíni felmérések készítése.
Megbízónk elvárásai:
 • Minimum technikusi végzettség, preferáltan épületgépészeti vagy gépészeti területen,
 • Képesség a tervek műszaki olvasására,
 • Üzleti érzék és vezetői képesség.
Előnyök: 
 • Főiskolai vagy egyetemi gépészeti végzettség (preferáltan épületgépészeti vagy energetikai területen),
 • Angol vagy német nyelvtudás,
 • 1-2 éves szakmai tapasztalat épületgépészeti területen ajánlatadásban, preferáltan kivitelezési vagy tervezési területen.
Amit Megbízónk ajánl:
 • Pozícióhoz illeszkedő jövedelem,
 • Összetartó, professzionális csapat,
 • Hosszútávú karrier biztosítása, melyhez szakmai képzéseket biztosít,
 • Modern munkakörnyezet.
Munkaidő: hétfőtől csütörtökig 7:00-16.30, pénteken 7:00-15:00 időintervallumban
 
Munkavégzés helye: Budapest, Észak-Pest (1-es villamos vonalán)
 
Amennyiben érdekli a meghirdetett pozíció, küldje el számunkra magyar nyelvű önéletrajzát a JELENTKEZÉS gombra kattintva!

Hasonló pozíciók

Pályakezdő, Gyakornok | Bács-Kiskun megye

Partnerünk erősáramú villamos kapcsolóberendezéseket gyártó multinacionális vállalat, akik idén negyedik alkalommal kerültek fel a Fortune top vállalatokat összegyűjtő listájára. Emellett energiahatékonyságban, vezérlés-biztonságban, kritikus áramellátásban és megbízható hűtés területén is világelső helyen állnak. Kunszentmiklósi gyárukban középfeszültségű berendezések- és készülékek előállításával foglalkoznak. Műszaki csapatukat szeretnék bővíteni egy új kollégával az alábbi munkakörben:

A hirdetés lejár 12 nap múlva
Pályakezdő, Gyakornok | Pest megye

Nyitott vagy a legújabb technológiák és a repülőgépipar felé? Szeretnéd egy világszerte ismert vállalatnál megszerezni tapasztalatodat? Szívesen dolgoznál nemzetközi környezetben és hasznosítanád napi szinten angol nyelvtudásodat? Akkor ez a TE lehetőséged, pályázd meg ezt a pozíciót! Partnerünk immár 125 éve az amerikai közlekedési, villamos energia, valamint gyártási és egészségügyi fejlesztések egyik legmeghatározóbb vállalata. Széles területet lefedő innovációival és felfedezéseivel úttörő szerepet játszanak olyan ipari technológiák megalkotásában, amelyek kulcsfontosságú változásokat hoznak és hozzájárulnak egy fenntartható, biztonságos jövő megteremtéséhez. Dinamikusan fejlődő csapatuk új tagját keressük. PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK, A BETANULÁS BIZTOSÍTVA VAN! Fő felelősség: A vállalat telephelyén tervezett gyártógépek és irodaterület átalakítási / átrendezési munkáinak koordinálásának segítése.

A hirdetés lejár 30 nap múlva
Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka | Budapest

Szeretnél egy prémium autókkal foglalkozó cégnél dolgozni? Precízen és önállóan végzed a munkádat? Partnerünk gépjárművek tartós bérletével foglalkozik, melyhez ügyfeleik az alapszolgáltatásokon túl kiegészítő szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Hozzájuk keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 20 nap múlva